Riisitoidud

Mehhikopärane riisiroog veiseliha ja ubadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rudolf Visnapuu
See roog sarnaneb kuulsa chili con carnega, sobib süüa koos tortillade või tacodega.
Kogus: 4 portsjonit
Keeda riis. Lõika liha kuubikuteks, sibul ribadeks, tomatid sektoriteks ning haki küüslauk ja puhastatud tšilli peeneks. Prae liha kuumal pannil oliiviõlis 5–6 minutit. Lisa küüslauk, sibul ja tomatipasta ning prae veel 3–4 minutit. Kalla peale vesi. Kui toit on keema läinud, lisa tomatisektorid, tšilli ja oad. Hauta tasasel tulel 15–20 minutit. Lisa riis, maitsesta toit suhkruga ja hauta veel 5–7 minutit. Lisa koor, maitsesta lõplikult ja riputa üle hakitud punega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jansa 03.nov 2012 12:35
Tundub väga ahvatlev, kohe täna proovin järgi :)
Ranniku 02.märts 2010 17:02
Väga maitsev. Tegin ilma t?illi ja t?illimaitseaineta, ei tahtnud lapse jaoks väga vürtsikat toitu teha. Riisi panin poole vähem ja tuli igati mõnus roog.
1