Riisitoidud

Puravikurisoto

Keskmine hinne: 2.94 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Äsja korjatud puravikud annavad itaaliapärasele seenerisotole eriti hõrgu maitse. Talvel kasuta kuivatatud puravikke või poes müüdavaid värskeid seeni.
Kogus: 4 portsjonit
Aja potis õli tuliseks, lisa riis ja kuumuta segades, kuni see on läbipaistev. Lisa tükeldatud seened ja hakitud sibulad, pruunista 2–3 minutit. Lisa ka purustatud küüslauk ja valge vein, sega läbi ning hauta madalal kuumusel. Kui kogu vedelik on riisi imendunud, kalla potti osa puljongist, nii et vedelik katab riisi. Hauta 30 minutit, lisades ülejäänud puljongi siis, kui eelnev on imendunud. Pärast riisi pehmenemist maitsesta risoto soolapipraga, sega hulka hakitud petersell ja Parmesan.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
emaemu 31.aug 2010 17:35
Mõnusa maitsega tervislik söök.:)
liisil 27.aug 2010 11:22
Väga maitsev.
1