Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Vanaema keelesalat

Eelroad

Vanaema keelesalat

Vanaemade kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Liha juurde õige lisandi valimine on paras kunst. Seda
võib õppida headest kokaraamatutest, aga ka esiemade kogemustest.
Keele juurde sobivad kõige paremini kompotiploomid,
samuti on lisandina omal kohal keedetud porgand ja
marineeritud kurk.
Retsept
portsjonile
1 tk Seakeel
4 tk porgand
4 tk marineeritud kurk
1 klaas majonees
1 klaas hapukoor
sool, pipar
KAUNISTUSEKS
murulauk
Keeta keel pehmeks, eemaldada kuumalt nahk. Jätta puljongisse jahtuma.Lõigata keel, keedetud jahtunud porgandid ning marineeritudkurk ribadeks, segada kõik õrnalt segamini. Lisada majoneesi-hapukooreseguja maitsestada soola-pipraga. Kaunistada murulauguga.

Märksõnad

keelesalatvanaema

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette