Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Veinised meresinikarbid

Eelroad

Veinised meresinikarbid

Martti Koppel Hommikuköök
PrindiSoovita sõbrale
Hommikuköök 23.08.2008 retsept
Retsept
portsjonile
1 kg sinikarbid
150 g Või
2 -3 tk Šalottsibul (hakitud)
1 küüs Küüslauk
Salvei
Tüümian
100 g Konjak
500 g Valge vein
300 g Vahukoor
1 sl Dijoni sinep
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
saia (Itaalia või Prantsuse)
Pese meresinikarbid korralikult, aseta suurem pott tulele ja sinna või.Küpseta võis kergelt sibulat ja küüslauku, lisa konjak ja pane põlema. Lisa siis karbid ja mõne hetke möödudes valge vein, lisa ürdid ja koore sisse segatud sinep, suts pipart veskist, kaas peale ja lase tõmbab hetke.Serveeri valge saiaga.

KOMMENTAARID

maverik 16.nov 2008 19:14
see on küll nämm:A
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga