Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Apelsini-köögivilja püreesupp

Eelroad

Apelsini-köögivilja püreesupp

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Võrratu apelsinimaitseline püreesupp, milles leidub ka õunu ja köögivilju. Krõbeda sepikuga pakutud tervislik püreesupp sobib hästi ka kergeks lõunaks.
Retsept
portsjonile
5 dl Kanapuljong
2 tk Õun
4 tk Kartul
1 tk Porrulauk
200 g Juurseller
1 tk apelsinist pressitud mahl
1 sl lahja maitsestamata toorjuust
Koori ja tükelda õunad, kartulid, porru ja juurseller ning keeda kanapuljongis pehmeks. Pressi juurde apelsinimahl ja lisa toorjuust. Püreeri kõik ühtlaseks sametiseks seguks. Serveeri kohe krõbeda leiva või sepikuga.1 portsjon ~150 kcal

KOMMENTAARID

muffits 09.juuli 2012 16:53
Mulle väga maitses, kuigi juurselleri jätsin välja, usun, et see oleks asja veelgi paremaks teinud. Teen kindlasti veel, eriti kuna seda on väga kerge teha ning ma olen püreesuppide fänn :)
Mari 08.okt 2010 12:00
Kuna apelsinid osutusid hapudeks, siis nõustun eelkõnelejatega - ei saavutanud ka minu supp õiget maitsete tasakaalu. Väha hapu supp tuli :)
bahjiggity 21.veeb 2010 13:47
Ühinen eelkõnelejatega. Kannatas süüa, aga rohkem enam ei tee.
sandralee 20.apr 2009 14:48
Minul jälle oli liiga apelsinine ja mattis kõik muud maitsed täielikult ära. Samuti ei teeks uuesti. Võiks neid puu- ja juurviljade suurusi natuke rohkem täpsustada. Apelsine ja õunu on nii paljudes erinevates suurustes ju.
kad. 19.apr 2009 16:45
Minu jaoks pisut liiga õunane, apelsinimaitsest polnud juttugi. Kokkuvõttes oli vahelduseks täitsa hea, aga uuesti ei hakkaks vist tegema.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes