Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Küpsetatud kanafilee glasuuritud ürdiõuntega

Eelroad

Küpsetatud kanafilee glasuuritud ürdiõuntega

Indrek Kivisalu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto:
Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
sool, must pipar, Worcesteri kaste
pisut õli
erinevaid salatilehti
ÜRDIÕUNAD
2 tk suuremad õunad
100 g suhkur
värske tüümian
värske rosmariin
KASTE
1 dl Palsamiäädikas
50 g suhkur
Prae kanafileed kuumal pannil vähese õliga ning maitsesta soola, pipra ja Worcesteri kastmega. Kui kana kipub pannil enne valmimist kõrbema, küpseta see lõpuni ahjus.Mõõda väikesse potti 100 g suhkrut, lisa 1 dl vett ning keeda paksu siirupi tekkeni. Haki veidi tüümiani ja rosmariini ning lisa siirupile. Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika viljaliha 2 cm laiusteks viiludeks. Kasta viilud 2–3 minutiks keevasse siirupisse ning tõsta majapidamispaberile nõrguma.Pane palsamiäädikas ja ülejäänud 50 g suhkrut kastrulisse ning keeda siirupiks. Lõika küpsetatud kanafileed 3–4 viiluks. Pane kõigi kanatükkide vahele õunaviil ning serveeri koos palsamiäädikast keedetud kastme ja rebitud salatilehtedega.

KOMMENTAARID

kadri1987 03.apr 2010 12:49
Suurepårane kooslus ! Kanale tegin ise marinaadi worcesteri kastme asemel ja küpsetasin ainult ahjus, sai imehea! Soovitan proovida !
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes