Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Keelesalat rohelise hernega

Eelroad

Keelesalat rohelise hernega

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Salat, mis on hea nii sea- kui veisekeelega. Sobib hästi ka korvikeste täidiseks peolaule.
Retsept
portsjonile
1 tk Veisekeel (või seakeel, 2 tk)
2 tk Porgand (keedetud)
2 tk Marineeritud kurk
1 purk Konserveherned (400 g)
3 dl Majonees
Aedtill (värske, hakitud)
Keeda keelt soolaga maitsestatud vees umbes 1,5 tundi või kuni see on pehme. Kurna, pane korraks külma vetta ja eemalda kohe nahk. Lõika keel ribadeks. Tükelda ka porgandid ja kurgid ribadeks. Kurna herned. Sega omavahel keel ja köögiviljad, majonees ja lisa värske till. Sega läbi, lisa vajadusel soola ja lase enne serveerimist veidi maitsestuda.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes