Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Köögivilja-juustuspp

Eelroad

Köögivilja-juustuspp

Pille Enden Suvetoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Köögivilja-juustusupp tuleb eriti hõrk suvel, kui valmivad esimesed
kodumaised viljad.

20-40 min

Retsept
portsjonile
150 g Juurseller
2 tk Porgand
4 tk Kartul
500 g Lillkapsas
200 g Hernekaunad
1 tk Sibul
1 - 2 küünt Küüslauk
50 g Või
1.5 l Kanapuljong
100 g Rohelised oad
300 g Sulatatud juust
Sool
Suhkur
Muskaatpähkel (jahvatatud)
Maitseroheline (serveerimiseks)
Koori ja tükelda juurseller, porgandid ja kartulid. Eralda lillkapsas õisikuteks ja puhasta herned. Koori ja haki sibul ning küüslauk. Sulata poti põhjas või, lisa seller, porgand, sibul ja küüslauk ning kuumuta 5 minutit. Vala peale puljong. Pane juurde lillkapsaõisikud, kartulid, herned ja oad. Hauta 10–15 minutit ehk kuni köögiviljad on pehmed. Sega hulka sulatatud juust. Maitsesta soola, suhkru ja muskaatpähkliga. Serveeri ohtra maitserohelisega.

KOMMENTAARID

Hindaja 25.jaan 2012 19:24
Väga hea supp ! Soovitan :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga