Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Aurutatud kanapallid

Eelroad

Aurutatud kanapallid

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Peaaegu olematu rasvasisaldusega lihapallid, mida on mõnus
külma eelroana nautida.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Tšilli (punane)
300 g Kanahakkliha
1 tl Ingver (riivitud)
1 tk Munavalge
0.5 tl Sool
1 dl Seesamiseemned
Laimikoor, sidrunhein, ingver (soovi korral serveerimiseks)
Jääsalat
KURGISALAT
3 spl Koriander (hakitud)
0.5 dl Õli
Sool
Küüslauk (soovi korral)
1. Haki tšilli imeväikesteks kuubikuteks ning sega ülejäänud ainetega, välja arvatud seesamiseemned. Vormi kahe teelusika abil hakklihamassist võrdse suurusega pallid ning püherda neid seesamiseemnetes. Auruta 5–10 minutit kaane all. Soovi korral maitsesta vett laimikoore, sidrunheina või ingverijuurega.2. Jahuta pallid ning serveeri jääsalati ja isetehtud kurgisalatiga. Selleks blenderda koriander õli ja maitseainetega ühtlaseks kastmeks ning sega kurgiviiludega. Soovi korral täienda kooslust magushapu tšillikastmega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes