Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kalatortiljad tequila-laimi-hapukoorekastmega

Eelroad

Kalatortiljad tequila-laimi-hapukoorekastmega

Kristina Lupp Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Taivo Tenso
Hmm...kala satub tortiljade vahele teenimatult harva.

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 tk Kalafilee (valge kala, näiteks koha)
Vürtsköömen (jahvatatud, soovi korral)
Sool
Must pipar
Nisujahu (paneerimiseks)
0.25 tk Valge peakapsas
8 tk Tortilja (maisi)
1 kimp Koriander
2 tk Laim
TEQUILA-LAIMI-HAPUKOOREKASTE
2.5 dl Hapukoor
30 ml Tequila
1 tk Laim (riivitud koor ja mahl)
Sool
Must pipar
Lõika kalafilee 10 x 5 cm kuubikuteks, paneeri vürtsköömnete, soola ja pipraga segatud jahus ja prae pannil küpseks. Riivi kapsast ilusad pikad ribad. Võta tortiljad, mässi fooliumisse ning soojenda ahjus. Haki koriander ja lõika laimid sektoriteks. Aseta kõik toorained eraldi taldrikutele ning lase külalistel valmistada ise omale neist tortiljad. Paku juurde kastet, mille jaoks tuleb kõik komponendid vaid kokku segada.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga