Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Porrulaugusupp

Eelroad

Porrulaugusupp

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Köögiviljasupp lihata

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
350 g Kartul
1 tk Porrulauk
Või
1 l Puljong
1 dl Hakitud petersell
1 dl Piim
0.75 tl Sool
Must pipar
Valmistusviis Tükelda kartul ja porru. Pruunista kartul ja porru võis, lisa puljong. Keeda u 10 minutit, kuni kartul on pehme. Mikserda kõik koos (porru kartul, petersell, piim ja puljong). Vala supp potti tagasi, keeda veidi, maitsesta soola ja pipraga. 

KOMMENTAARID

Tiivi 01.märts 2013 13:37
Mina panen porrusupile varssellerit ja purustatud tomateid.Keedan tükeldatud varsseller enne vees.Hea mahe maitse.syps
stiux 21.nov 2009 17:07
hea lahja supp,porru kogust suurendasin ja kartulit vähendasin
tgtg 27.märts 2005 00:40
mulle meeldib see supp ja vahese kalorlusega ka. Ma teen natsa teisiti,proovige:-
porru ja keskmine sibul pruunistada.Lisa puljong ja kartul ja hauta 30 minti(votab rohkem porru maitset valja)-ylejaanud sama. Vaga hea supp
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga