Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Pannkoogirull

Pannkoogirull kukeseenehautisega. Serveeri kohe pärast valmistamist. Jahtunud pannkoogirull soojenda ahjus enne serveerimist ning määri pealt hapukoorega (enne ahjus kuumutamist), jätab ilusa läike. Soovi korral puista üle riivjuustuga.
üle 60 min
Retsept
portsjonile
TAINAS:
3 dl piima
3 muna
1 dl jahu
soola
TÄIDIS:
4-5 dl tervena keedetud kukeseeni
1 sibul
1½ dl hapukoort
soola
hakitud peterselli vōi tilli
1-2 sl taimeōli
Valmistusviis
Valmista pannkoogitainas ja lase sellel seista, kuni täidis on valmis.
Prae hakitud sibul väheses rasvaines kuldkollaseks, lisa kukeseened ning prae veidi aega.
Maitsesta soola ja pipraga, lisa hapukoor ja maitseroheline.
Pannkoogitainas kalla ahjuplaadile, millele on asetatud nurkadest üles keeratud küpsetuspaber.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit.
Kui tainas on küpsenud, võta see ahjust välja.
Vala kukeseened küpsetatud tainale, aja ühtlaselt laiali ja rulli kokku.

KOMMENTAARID

maverik 16.nov 2004 00:03
Ja siis vöiks ju olla ka üks selline öunamoosi,kaneeli ja purustatud mandlitega ... :O) serveerides öuna-valgeveini-
kastme ja tuhksuhkruga
maverik 16.nov 2004 00:00
Hai..ai..ai kui lahe idee!!! Selle pean kindlasti ära proovima! Omalt poolt lisaksin veel hakkliha seentele Ja ise vist pistaksein selle rulli siis veel korraks ahju tagasi umbes 5min? Serveerida vöib ju ka mitmet moodi siis Kas külma hapukoore-tilli-
kastmega vöi kuuma tomati-basiiliku-
kastmega
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes