Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Suvikõrvitsa-riisipüreesupp

Eelroad

Suvikõrvitsa-riisipüreesupp

mannu erakogu
PrindiSoovita sõbrale
"MINU LEMMIKRETSEPT". 20.aug-15.sept. retseptivõistlus. Suvikõrvitsa-riisipüreesupp.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 sibulat
2 tl taimeõli
4 väikest suvikõrvitsat
1 l köögiviljapuljongit (8 tl pulbrist)
270 g pikateralist riisi
1 sl väherasvast hapukoort
poole sidruni mahl
soola
värskelt jahvatatud pipart
riivitud muskaatpähklit
2 sl hakitud tilli
Valmistusviis
Tükelda sibulad ja prae üpris kergelt läbi.
Lõika suvikõrvits väikesteks tükkideks ja lisa sibulatükkide hulka.
Vala juurde puljong, hauta suppi umbes 10 minutit, seejärel püreesta.
Hauta riis pehmeks, lisa supile ja kuumuta veel 3 minutit.
Maitsesta supp hapukoore, sidrunimahla, soola, pipra, muskaatpähkli ja tilliga.
Soovi korral garneeri tillioksaga.
 

KOMMENTAARID

Maris 05.sept 2010 11:20
tegin ilma muskaatpähklita, supper hea tuli (Y)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke