Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Seenesupp

Lihtne ja maitsev seenesupp.

20-40 min

25

Retsept
portsjonile
300 g värskeid seeni (kivipuravikud, kuuseriisikad, kollased pilvikud jt) vōi 60 g kuivatatud seeni
3 sl riisi
3-4 kartulit
1 sibul
50 g margariini vōi vōid
1,5 liitrit vett
1-2 tomatit
4 sl hapukoort
soola
maitserohelist
Valmistusviis Riis pane keema vähese kuuma veega. Umbes 10 minuti pärast lisa tükeldatud kartulid, maitsesta soolaga. Hakitud sibul ja seened hauta võis ning lisa supile. Vala juurde nii palju kuuma vett, et supp saaks paraja paksusega. Keeda tasasel tulel, kuni kartulid on pehmed. Nüüd lisa tükeldatud tomatid ja maitsesta supp. Hapukoor ja maitseroheline lisa serveerimisel. Kui valmistad suppi kuivatatud seentest, tuleb need eelnevalt pesta, leotada, koos leoveega keeta ja lisada siis teised ained.

Märksõnad

seenesupptoidutare

KOMMENTAARID

ketriin 06.jaan 2012 14:29
täiega hea supp!:P
vaatavälja 29.jaan 2010 14:17
Tõeliselt hea. Lisasin veel sulatatud juust ka. Keele viib alla
viktoria 19.märts 2009 16:25
super hea tuleb!:Y tegin seda suppi kuivatatud seentest ja lihtsalt super ,pole nagu midagi lisada ,keele viib lihtsalt alla ,lähengi nüüd uuesti seda tegema!:P:A
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga