Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Seene-kalasupp

Huvitav lähenemine kalasupile. Lauale andmisel riputa supile värsket basiilikut ja soovi korral lusikatäis hapukoort

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 l kalapuljongit
1 purk(400 g) purustatud tomatit
2 porgandit
1 sibul
2-4 küüslauguküünt
2 tl basiilikut
1/2 tl musta pipart
(1/4 tl ürdisoola)
4-5 kartulit
1/2 l seeni(nt kitsemampleid,puravikke vms)
400 g lõhet(nt kõhuääri)
Valmistusviis
Mõõda potti kalapuljong või 1 liiter vett ja 2 kalapuljongikuubikut.
Lisa purustatud tomatid, lõigu tikusarnasteks ja pane puljongisse.
Peenesta sibul ja küüslauk ning lisa supile.
Koori ja tükelda kartulid ning lisa supile.
Viiluta seened ja pane supi sisse keema. Kui kasutad lõhe kõhuääri, siis puhasta need soomustest, tükelda ja lisa supile.
Keeda, kuni juurviljad on pehmed, kontrolli maitset ja vajadusel lisa maitseaineid.

Märksõnad

urviseene-kalasupp

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool