Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Lossariina

Vene rahvustoit. Hõrgutav lõhesupp.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 porrulauk
1 porgand
25 g juursellerit
2 sl vōid
1,2 liitrit kalapuljongit
2 sl tomatipüreed
soola
tee üks maitseainete kotike, mis sisaldab (1 loorber, 5 tera pipart
0,5 g tüümiani, 1 küüslauguküüs)
400 g lōhet
3 sl viilutatud paprikaga täidetud rohelisi oliive
1 sl kapparit
SERVEERIMISEKS:
2 dl hapukoort
½ dl hakitud tilli
tillioksake
ValmistusviisPuhasta ja lõika porgand, porrulauk ja juurseller ilusateks peenikesteks ribadeks ning pruunista kergelt võis. Lisa puljong, tomatipüree ja maitseainekotike. Lase supil keeda nõrgal tulel mõni minut. Lõika lõhest väikesed fileeribad ja lisa supile, lisa oliivid ja kappar ning lase supil keeda madalal kuumusel u 5 minutit, kuni kala on valmis. Võta maitseainekotike välja. Maitsesta soolaga. Serveerimisel lisa hapukoor, hakitud till ja tillioksake.

Märksõnad

toidutarelossariina

KOMMENTAARID

mahedik 02.dets 2012 17:42
Soovitan kõigile seda suppi. Väga maitsev :)
stiux 21.nov 2009 17:01
meeldiv supp,mulle tomatipasta ei istu aga lisasin lihtsalt tomatit puudub ka suurtes kogustes koorte lisamine,pluss punktid
Muffin Girl 09.sept 2007 19:30
Väga maitsev supp.Lihtne ja toitev.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga