Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Punane kapsasupp

Põnev kapsasupp

20-40 min

Retsept
portsjonile
600 g kapsast
4-5 tomatit
1½ liitrit puljongit
2-3 sl tomatipüreed
½ tl soola
2 sl hakitud peterselli
Valmistusviis Puhasta ja lõika kapsas ribadeks. Koori tomatid ja lõika sektoriteks. Keeda puljong, lisa kapsas ja tomatid ning keeda u 10 minutit, kapsas jääb veidi krõmpsuvaks. Maitsesta tomatipüree ja soolaga. Lase supil kuumal pliidil kaane all mõned minutit seista. Puista peale hakitud peterselli.

KOMMENTAARID

peregrinus 25.apr 2011 13:41
kui lisate supile värsket maitserohelist, on mõistlik supp minutiks-paariks keema lasta. võib juhtuda, et värske, läbikeetmata roheline ajab supi käärima.
muskal 02.märts 2009 11:37
Mina tegin supi ainult nende komponentidega, mis retseptis kirjas, super-hea oli:P
suslik 28.nov 2008 18:36
:P vaga hea supp tuli,lisasin veel kyyslauku,veiseliha,-
porgandit,sibulat!
999 13.märts 2006 22:39
kuna mul tuli supp arvatavasti tänu talvistele tomatitele veidi hapu lisasin natuke maitse järgi suhkrut. peotäis keedetud vasikalihakuubkuid lisasin ka sekka. Tulemuseks yks ylimaitsev supp...kerge teha kah.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes