Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Rassolnik

Vene rahvustoit. Neerusupp.
Retsept
portsjonile
200 g maitsevilju (seller, petersell, sibul, porgand)
2 sl rasvainet
2 liitrit puljongit
½ kl kruupe
4 kartulit
3 hapukurki
500 g neerusid
soola
4 sl hapukoort
tilli
Valmistusviis Tükeldatud maitseviljad hauta rasvaines. Kruubid keeda puljongis poolpehmeks, lisa kartulikuubikud, hautatud maitseviljad ning keeda, kuni kartulid on pehmed. Veidi enne keetmise lõppu lisa rombikujulisteks tükkideks lõigatud kurgid. Keeda üheskoos läbi ja maitsesta. Kui supp on vähe hapu lisa hapukurgisoolvett. Neerud keeda eraldi. Pestud neerud lõika pikuti pooleks, kupata, pese seejärel uuesti külma veega ja pane ka külma veega keema. Keedetud neerud lõika õhukesteks viiludeks ja pane valmis supi sisse.

Märksõnad

rassolniktoidutare

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes