Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Broileri-pastasupp

Eelroad

Broileri-pastasupp

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev kanasupp karriga
Retsept
portsjonile
2 sl õli
2 sl vett
1 suur sibul või suure porru valge osa
2 tl karripulbrit
400 g broilerifileed
1,5 liitrit vett
3 kanaleemekuubikut
0,5 tl sidrunipipart
3 dl Itaalia sarvekesi
(100 g küüslauguga maitsestatud toorjuustu)
400 g spargelkapsast
  Aja õli ja vee segu keedunõus keema, lisa peenestatud sibul või porru ja hauta, kuni vesi on aurustunud. Lisa karri ja peenikesteks ribadeks lõigatud broileriliha, kuumuta segades mõni minut. Lisa kohe vesi ja leemekuubikud, sega hästi läbi ja lase 10 min haududa. Kalla juurde pasta, õisikuteks lahutatud spargelkapsas ja lusikatäite kaupa toorjuust; maitsesta sidrunipipraga. Hauta, kuni pasta on peaaegu pehme. Kui soovid selge leemega suppi, jäta juust välja. 

KOMMENTAARID

d2tuuli 13.okt 2009 17:56
Mina asendasin kapsa paprikaga ja toorjuustu dipikastmega ja sai samuti ääretult maitsev supp. Soovitan!
supimaias 23.mai 2009 19:01
Väga hea supp, toorjuustu võiks panna isegi topeltkoguse, muidu on leem väga vesine.
Sonera 22.jaan 2005 00:28
Nii, supp sai tehtud ja söödud ka kaks portsu, 5+. Aga sarvekesi panin 1½ dl, sest, et mul on kogemusi viinerisuppi keetes, kuhu ka sarvekesed käivad. Ja kogemus on see, et sarvekesed paisuvad mitmekordselt ja lõpuks tuleb supist puder :) . Alati panen vähemalt 1l puljongit juurde. Sama ka nüüd. Ma ei kujuta kui ma oleks pannud supisse 3 dl sarvekesi? Kuid juusts ei soovita küll välja jätta, see annab tohutult maitsele juurde!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes