Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kurgisupp

Püreesupp.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 sibul
2 tl vōid
1 liiter kanapuljongit
1 kurk
1 dl hakitud murulauku
soola
pipart
LISANDIKS:
must kaviaar
hapukoor
röstsai
  Kuumuta sibul rasvaines, lisa kanapuljong, keeda. Lõika kurk paksudeks viiludeks ja lisa puljongisse. Kuumuta, kuni kurgid muutuvad pehmeks (5-10 minutit). Võta kurk välja ja püreesta ning pane tagasi puljongisse. Keeda veidi, lisa hakitud murulauk, maitsesta soola ja pipraga.  

Märksõnad

kurgisupptoidutare

KOMMENTAARID

monsi 01.juuli 2008 19:02
Vesine oli,lisasin kartulitärklist.-
Muidu väga maitsev supp!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga