Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Idamaine kanasalat

Eelroad

Idamaine kanasalat

triinu tervisepluss 03/01
PrindiSoovita sõbrale
Kanasalat ananassi kastmega.
Retsept
portsjonile
6oo g broilerifileed
1 liiter vett
2 kanaleemekuubikut
3 porgandit
1 sibul
1 väike purk maisi vaakumis
100 g kuivatatud aprikoose
100 g rosinaid
4 dl kuskussi
õli
SALATIKASTE:
3 dl ananassimahla
3 sl oliiviõli
3 sl õunaäädikat
3 sl mõrkjat apelsinimarmelaadi
2 tl soola
1 tl Tabasco kastet
 
Lõika porgandid pikuti neljaks, seejärel õhukesteks viiludeks.
Peenesta sibul, aja vesi ägedalt keema, lisa pudendatud leemekuubikud ja pisikesteks tükkideks lõigatud kanaliha.
Vähenda kuumust ja lase 5 minutit vaikselt haududa, tõsta vahukulbiga väla.
Pane leemesse pporgand ja sibul, hauta 6 minutit.
Kurna sõelal aga jäta leem alles.
Võta sellest 5 dl, aja see uuesti keema, lisa rosinad ja kuskuss; tõsta pliidilt ja hoia 3 - 4 minutit kaane all.
Nirista peale paar lusikatäit õli ja tõsta suure kahvliga kohevaks.
Vala suurde kaussi ning lisa kõik muud salatiained; tõsta alt ülespoole hästi segamini.
Töötle kastmekomponendid saumikseriga läbi, nirista siksakiliselt salati peale ja tõsta uuesti segamini.
 

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool