Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kreveti-maisisupp

Eelroad

Kreveti-maisisupp

triinu Hiina köök
PrindiSoovita sõbrale
Hiina rahvustoit.
Retsept
portsjonile
0,5 tl seesami- või päevalilleõli
õhukesteks rõngasteks lõigatud suvisibulat
1 purustatud küüslauguküüs
6 dl kanaleent
1 purk (425 g)konserveeritud purustatud maisi
225 g kooritud ja keedetud krevette
1 tl rohelist tšillipastat või tšillikastet (võib ära jääda)
soola
musta pipart
kaunistamiseks koriandrilehti
Valmistusviis
Aja õli laias paksupõhjalises kastrulis kuumaks, kuumuta sibulat ja küüslauku keskmisel kuumusel umbes 1 minut, ära lase pruunistuda.
Kalla kastrulisse kanaleem, lisa maisikonserv ja krevetid (ning tsilikaste).
Aja supp keema, sega vahetevahel.
Maitsesta lõplikult ning tõsta kuumadesse taldrikutesse või kausikestesse.
Riputa peale koriandrit ja serveeri viivitamatult.
 

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool