Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Naadisupp

Tervislik supp
Retsept
portsjonile
1,5 liitrit rootsudeta naadilehti
3 sl jahu
1sl vōid
2 liitrit vett ja puljongikuubikuid
soola
suhkrut
pipart
peterselli
rediseid vōi keedetud muna
kartulijahu
Valmistusviis Rootsudeta naadilehed pestakse-keedetakse soolvees pehmeks. Nõrutatakse sõelal, hakitakse peeneks. Lisatakse jahu. Kastrulisse lisatakse võid, lastakse püreel pisut podiseda, siis lisatakse keeva vett ja puljongit. Maitsestatakse soola, suhkru ja piparaga. Püree tehakse kartulijahuga tummisemaks ja lastakse kaane all 10 min keeda. Serveeritakse keedetud muna või tervete redistega. Peale raputatakse peterselli.

Märksõnad

naadisuppmarit

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga