Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Porgandicapuccino

Eelroad

Porgandicapuccino

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Püreesupp. Püreesuppe võib tuntud kohvijoogi eeskujul serveerida tassis ja katta piimavahumütsiga. Üllatuslikult läheb kõige paremini vahtu just rasvatu piim; rasvade asemel moodustavad vahuvõrgu proteiinid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
Porgandicappuccino
8 dl vett
400 g porgandeid
1 tl suhkrut
1 tl soola
näputäis jahvatatud muskaatpähklit
veidi sidrunimahla
2 dl 10% rõõska koort
2 dl rasvatut (0,5%) piima
Valmistusviis
Keeda porgandid soola ja suhkruga maitsestatud vees pehmeks, töötle püreeks.
Lisa koor ja kuumuta keemiseni, maitsesta lõplikult.
Mikserda soe piim vahuks, tõsta portsjonite peale.
Paku kohe, sest vaht ei säili kuigi kaua.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool