Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Punane pidutort

Eelroad

Punane pidutort

Maire Suitsu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Soolane eelroog.
Retsept
portsjonile
TAINAS
300 g keedtud peet
2 dl vesi
2 dl maitsestamata jogurt
2 tk muna
2 dl jahu
0.5 tl sool
0.5 tl ürdisool
TÄIDIS
200 g toasoe maitsestamata toorjuust
1 tl marineeritud mädarõigas
0.5 dl peenestatud petersellilehed
0.5 dl peenestatud murulauk
0.5 dl peenestatud till
100 g taine sink või vürtsi-veiseliha
Valmistusviis
Valmista pannkoogitainas ja lisa peenelt riivitud peet.
Veelgi hõlpsam on töödelda peet koos teiste ainetega ühtlaseks taignaks sauseguri või kannmikseriga.
Täidiseks lõika sink tillukesteks tükkideks, ürdid peenesta köögikääridega.
Sega kõik ühtlaseks seguks, vajaduse korral lisa lusikatäis piima; pane külmkappi tahkuma.
Prae taignast ülepannikoogid.
Kui need on jahtunud, määri igale täidist ja lao ülestikku kihiliseks koogiks.
Suru lõikelaua abil kergelt kokku, kata kinni ja hoia jahedas.
#?-:nbsp;

KOMMENTAARID

nokia 24.nov 2012 17:30
:A:A:A:A:A:A:A:A:A:A-
:A:A:A:A:A:A:A:A:A
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke