Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Vale kilpkonnasupp

Eelroad

Vale kilpkonnasupp

Mari teadmata
PrindiSoovita sõbrale
Loomalihaga supp

üle 60 min

Retsept
portsjonile
Väike vasikapea
Vett
Maitseaineid ( soola, pipart, loorberi )
Šerrit või madeirat
Valmistusviis Vasikapea pesta, lüüa pikuti pooleks ja eemaldada ajud. Valada peale külm vesi, lasta keema ja kui on tekkinud vaht valada see vesi ära ja panna uus vesi sellele lisada maitseained ja ürdid. Keeta tasasel tulel umbes 2-3 tundi, kuni liha on pehme. Puljong kurnata. Lõigata pea küljest ära liha. Selitada puljong ja lisada liha, lasta kuumaks. Enne serveerimist lisada sherrit või madeirat.

KOMMENTAARID

Gleissy 28.jaan 2010 03:59
eeem...päris hull retsept ma ütleks: "Vasikapea pesta, lüüa pikuti pooleks ja eemaldada ajud." :O
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga