Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Forellirull

Eelroad

Forellirull

Toidutare erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Hõrgutav küpsetis
Retsept
portsjonile
TAINAS:
120 g võid
1,5 dl jahu
5 dl piima
0,5 tl küpsetuspulbrit
½ tl soola
3 muna
TÄIDIS:
1 porru
1 sl võid
500 g kuumsuitsuforelli
tilli
½ dl kohvikoort
3 dl riivjuustu
Valmistusviis Sulata kastrulis või, lisa jahu ja sega ühtlaseks. Lisa vähehaaval ja pidevalt segades piim. Kuumuta keemiseni ja lase mõni minut keeda. Tõsta tulelt ja jahuta. Lisa sool, küpsetuspulber ja ühekaupa ning pidevalt vahustades munad. Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga ja kalla taigen plaadile. Küpseta 250 kraadises ahjus 15 minutit. Kummuta valmis põhi teisele küpsetuspaberile. Lõika porru pikuti pooleks, viilusta ja kuumuta veidi pannil võis. Tükelda kala, sega juurde porru, hakitud till ja koor. Määri täidis põhjale ja keera tihedalt rulli. Puista üle riivjuustuga ja küpseta 250 kraadises ahjus juustu sulamiseni.

KOMMENTAARID

Linda 18.sept 2006 17:04
Ega see lehttaina tegemine ongi üks lõpmata suur "mässamine!". MIna julgen küll soovitada poest lehttaina ostmist.
Sasskia 18.sept 2006 16:05
Ei viitsinud tainast ise teha. Ostsin poest lehttaigna ja tulemus oli super! :-) Ise sõin ja kiitsin, teised ka. :-)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes