Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Seene-juustusupp

Eelroad

Seene-juustusupp

Ruth Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Seenesupp värsketest või soolaseentest
Retsept
portsjonile
400 g šampinjone või austerservikuid või 250 g soolaseeni
1 sibul
1 sl õli
4 sl jahu
1 l vett
2 seene-või kanaleemekuubikut
250 g sulatatud juustu
purustatud musta pipart
petersellilehti või murulauku
Valmistusviis
Hauta tükeldatud sibulat ja värskeid seeni õlis, kuni vesi on seentest peaaegu aurustunud.
Soolaseened tükelda ja kalla pannile hautatud sibula juurde.
Riputa jahu seentele ja sega läbi.
Kalla, teise käega pidevalt segades, peene nirena juurde kuubikutest ja veest valmistatud kuum leem.
Lase 15 minutit tasakesi keeda.
Lisa juust ja sega, kuni see on täielikult sulanud.
Maitsesta pipraga ja riputa peale maitserohelist.
 

KOMMENTAARID

Saakal 16.veeb 2008 21:31
Tõsiselt maitsev!
kippen 03.jaan 2008 16:48
Lihtne ja maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga