Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Heeringa-kartulitort

Eelroad

Heeringa-kartulitort

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Soolane suutäis.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g koorega keedetud kartulid
300 g heeringafileed
400 g rukkileiba
400 g paksu hapukoort
1 dl peenestatud tilli
1 dl peenestatud
murulauku
musta pipart
Valmistusviis Lõika kartul, leib ja nõrutatud heeringas väikesteks kuubikuteks. Kata 24cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhi küpsetuspaberiga: lõika ka serva katteks paraja suurusega pabeririba. Raputa vormi põhjale pooled leivakuubikud ja suru peoga tugevasti kinni. Sega hapukoore hulka till, murulauk, pipar, heeringa- ja kartulitükid ja ülejäänud leib. Kalla segu leivakuubikutele, tasanda pind, kata vorm kinni ja lase mõni tund või järgmise päevani külmas maitsestuda. 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes