Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Hakklihasupp

Maitsev ja kiiresti valmiv supp

20-40 min

Retsept
portsjonile
250 g hakkliha
1 sibul
1 petersell
1 porgand
1 sl rasva või margariini
2 kartulit
200 g värsket kapsast
viil kaalikat
1 l vett
soola
½ loorberilehte
pipart
1 sl hapukoort
petersellilehti
Valmistusviis
Hakkliha praadida koos jämedalt riivitud või ribadeks lõigatud maitseviljadega rasvas või margariinis, lastes toiduained vaid kergelt pruunistuda.
Kartulid, kapsas ja kaalikas lõigatakse kuubikuteks, pannakse keeva vette ja keedetakse nõrgal tulel poolpehmeks, siis lisatakse liha koos maitseviljadega ning keedetakse üheskoos veel 8-10 minutit.
Lauale andmisel lisatakse hapukoor ja puistatakse supile maitseroheline.

Märksõnad

ruthhakklihasupp

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool