Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Marineeritud kala

Eelroad

Marineeritud kala

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Marineeritud kalafilee avokaado, tomati ja shampinjonidega.
Retsept
portsjonile
300 g merikuradi-, meriforelli- või lõhefileed
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
1 1/2 sidruni mahl
1 avokaado
100 g shampinjone
1 suur tomat
1/2 tl roseepipart
piparmündilehti
Valmistusviis Lõika kalafilee väikesteks tükkideks ja pane madalasse vormi. Maitsesta soola ja pipraga ning piserda üle ühe sidruni mahlaga. Kata vorm kilega ja jäta u kaheks tunniks külmikusse seisma. Poolita avokaado, eemalda kivi, tükelda viljaliha ja piserda peale poole sidruni mahl. Lõika puhastatud shampinjonid õhukesteks viiludeks. Loputa ja kuivata tomat ning lõika tükkideks. Tõsta kala vaagnale, kaunista avokaado- ja tomatikuubikutega ning shampinjoniviiludega. Puista üle roseepipra ja piparmündilehtedega. 

Märksõnad

kalamarineeritud

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga