Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Teopada

Ahjus küpsetatud teod koorekastme ja tomatikuubikutega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
100 g pehmet võid
5 sl vahukoort
2 küüslauguküünt
1 shalottsibul
2 sl hakitud maitsetaimesegu (rosmariin, estragon, tüümian, petersell)
soola
sidrunipipart
2 sl sidrunimahla
2 suurt tomatit
2 karpi tigusid (a 24 tk purgis)
Valmistusviis Pane u 1 sl võid koos vahukoorega kaussi. Koori küüslaugud ja shalottsibul, suru mõlemad läbi küüslaugupressi kaussi. Lisa maitsetaimesegu ja sega kõik segamini. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga. Tõsta kõrvale. Tomatite koorimiseks tee neile varrepoolsest otsast ristikujuline sisselõige, vala üle keeva veega ja tõmba nahk maha. Eemalda seemned ja tükelda viljaliha. Kuumuta ülejäänud võis kergelt tigusid, kurna. Jaga need nelja väikesesse kuumakindlasse kaussi. Tõsta peale kaste ja tomatikuubikud. Küpseta eelsoojendatud grillahjus mõni minut. 

Märksõnad

teopada

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes