Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kartulipüreesupp avokaadoga

Eelroad

Kartulipüreesupp avokaadoga

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Kartulipüreesupp avokaadoga. Valmistamisaeg u 1 tund.

üle 60 min

60

Retsept
portsjonile
500 g jahuseks keevaid kartuleid
1 l lihapuljongit
värskelt jahvatatud musta pipart
ristiköömneid
väike kimp peterselli
1/2 tl riivitud sidrunikoort
200 ml hapukoort
1 küps avokaado
Pese ja koori kartulid ning lõika kuubikuteks. Pane koos puljongiga keema, lisa pipar ja ristiköömned. Keeda u 30 minutit, kuni kartulid on sametpehmed. Püreesta mikseriga koos pestud petersellilehtede ja sidrunikoorega. Kuumuta supp (mitte keema lasta!) ja lisa ettevaatlikult segades hapukoor. Poolita avokaado, eemalda kivi, koori ja lõika seibideks. Lse avokaadol u 3 minutit kuumas supis haududa. Jaota supp nelja tassi või taldrikule ning riputa peale pipart. 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes