Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kanasupp köögiviljadega

Eelroad

Kanasupp köögiviljadega

Irina Nikitina Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev ja värvikas kanasupp paprika, porgandi, oliivide ja hapukurgiga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
2 broilerikoiba
1 kollane paprika
1 punane paprika
1 roheline paprika
1 porgand
1 sl õli
1 dl pikateralist eeltöödeldud riisi
1 hapukurk
10 rohelist oliivi
tilli
sibulapulbrit
broilerimaitseainet
Valmistusviis
Keeda liigese kohalt poolitatud kanakoivad vees pehmeks, eemalda liha kontide küljest, lõika tükikesteks ja pane kurnatud leemesse tagasi. Lisa ka riis ja hauta madalal kuumusel 15 minutit. Hauta jämedalt riivitud porgandid ja väikesteks tükkideks lõigatud paprika õli ja vee segus poolpehmeks ja lisa supile. Lase tõusta keema, lisa maitseained ja hauta, kuni köögivili on soovikohaselt pehme. Rõngasteks lõigatud oliivid lisa valmis supile, viimistle maitse ja lase kaane all 5 minutit järelvalmida.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Leib, röstisai.

KOMMENTAARID

Didi 30.jaan 2005 15:17
väga väga väga hea maitses see supp!!!! lisasin veel 4-5 tilka tobascot juurde. mämmmmuuuu!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool