Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

KANA-TOMATISUPP

Lihtne ja kiireltvalmiv supp kanast, tomatist ja sarvekestest. Valmistamistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
4 kanakintsu
2 kanaleemekuubikut
1 l vett
1 kg väiksemaid küpseid tomateid
100 g kõvanisust teokarpe või väikesi sarvekesi
2 sl suhkrut
sibulapulbrit
broilerimaitseainet
petersellilehti
tilli
ValmistusviisKeeda kanakintsud kanaleemes pehmeks, lõika liha väikesteks tükkideks. Kurna leem, lisa teokarbid või sarvekesed ja keeda peaaegu pehmeks. Lisa maitse järgi sibulapulbrit ja broilerimaitseainet. Tee tomatite tippu ristlõige, kasta tomatid sõelal 20 sekundiks keevasse vette ja tõmba koor maha. Lõika tomatid neljaks, pane supisse ja lase minut-kaks tasakesi keeda. NB! Tomatit ei tohi sodiks keeta, kuna siis kaotab supp oma väljanägemise. Riputa valmis supile maitserohelist ja serveeri kohe.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidValge leib, lavash.

Märksõnad

kana-tomatisupp

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes