Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Lihasupp pastaga

Eelroad

Lihasupp pastaga

PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
500 g veise-, sea- või lambaliha
toiduõli
2 sibulat, hakitult
2 porgandit, tükeldatult
4 sellerivart, viilutatult
425 g purustatud tomatikonservi
2 l lihapuljongit
500 g pastat
värskelt hakitud peterselli
ValmistusviisKuumuta suures potis veidi õli ja pruunista seal kuubikuteks lõigatud liha. Pruunistatud liha tõsta pannilt ja pane paberkäterätikule kuivama. Samas õlis pruunista sibulad ja pane liha tagasi potti. Lisa porgand, seller, purustatud tomatid ja lihapuljong, sega ja lase segu keema. Vähenda kuumust ja kuumuta kaane all u 15 minutit. Lisa supile pasta. Sega kergelt ja kuumuta suppi kaanega katmata potis veel 10 minutit või kuni liha ja pasta on pehmed. Serveeri hakitud peterselliga.  

Märksõnad

pastagalihasupp

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga