Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kirju oasalat

Salat värsketest aedoakaunadest (võib kasutada ka konservi), punastest ja valgetest ubadest.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g värskeid rohelisi aedoakaunu (või konserveeritud rohelisi aedoakaunu)
1 purk konserveeritud punaseid ube
1 purk konserveeritud valgeid ube
1 sibul
4 sl veiniäädikat
2 sl sidrunimahla
soola
pipart
1-2 sl suhkrut
1/2 klaasi õli
kaunistuseks basiilikulehti
Valmistusviis Oakaunad keeta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks, kurnata, jahutada. Konservid nõrutada. Osa valgete ubade vedelikust lisada salatisse. Sibul lõigata peenteks kuubikuteks. Segada kõik ained. Kaunistada salat värskete basiilikulehtedega. 

Märksõnad

oasalatkirju

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes