Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Köögiviljapüreesupp

Eelroad

Köögiviljapüreesupp

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Püreesupp köögiviljast (kapsad, kaalikad, naerid, porgandid, kartulid, aedherned, -oad jne.)
Retsept
portsjonile
1.5 l Puljong
500 g Köögiviljad (kasutada võib kapsaid, kaalikaid või naereid, porgandeid, kartuleid, aedherneid või-ube
100 g Sibul
Porrulauk
Juurseller
petersellijuur
2 sl Või või toiduõli
2 sl jahu
1 dl Rõõsk koor
sool, suhkur
maitserohelist
Valmistusviis Köögivili tükeldada väiksemateks kuubikuteks ja keeta väheses soolaga maitsestatud puljongis pehmeks. Püreerida sauseguriga või köögikombainis. Rasvaine kuumutada, lisada jahu, segada ja kuumutada läbi. Lisada vähehaaval puljongit ja segada ühtlaseks. Lisada köögiviljapüree ja ülejäänud puljong, segada ühtlaseks ning kuumutada koos läbi. Supp maitsestada soola ja suhkruga. Laualeandmisel lisada koor ja riputada peale hakitud maitserohelist. 

KOMMENTAARID

japsint 12.dets 2008 15:22
ah et kohe 100 sibulat,võibolla jääb pisut väheks ;)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga