Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kartuli-sibulapüreesupp

Eelroad

Kartuli-sibulapüreesupp

Targu talita - Sirje Rekkor
PrindiSoovita sõbrale
Väga maitsev supp.
Retsept
portsjonile
100 g salatisibulat
50 g porrusibula valget osa
250 g kooritud kartuleid
6 dl köögivilja- või kanapuljongit
soola
suhkrut
jahvatatud valget pipart
jahvatatud muskaatpähklit
1/2 dl rõõska koort
maitserohelist
Valmistusviis Köögivili tükeldada väikesteks kuubikuteks ja kuumutada väheses puljongis pehmeks. Segu püreerida, lisada ülejäänud puljong ja keeta paar minutit. Supile lisada peene joana ning pidevalt segades rõõsk koor. Maitsestada. Serveerimisel riputada peale hakitud maitserohelist.

KOMMENTAARID

sarlina 08.märts 2012 15:45
Mina hakkan kohe tegema loodan,et tuleb hea.
Manzu 25.okt 2005 13:15
Minul tuli see väga hea, kuigi ma lisasin selle juurde mõned komponendid veel- pabrika, porgand ja praetud sink koos kuldsete sibula tükkidega,mmmm......
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes