Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kreemjas seenesupp

Eelroad

Kreemjas seenesupp

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Kreemsupp mahedamaitseliste seentega.
Retsept
portsjonile
8 dl valget kastet (beshamellkastet)
1,5 dl rõõska koort
2 munakollast
100 g mahedamaitselisi seeni (shampinjone, kukeseeni, puravikke jt)
1 sl võid
soola
jahvatatud valget pipart
hakitud maitserohelist
ValmistusviisSeened tükeldada kas viiludeks, ribadeks või kuubikuteks ja kuumutada võiga. Kuumale supipõhjale lisada suurem osa kuumutatud koorest. Munakollased segada lahti ja lisada ülejäänud koor. Supp valada koore-munasegule pidevalt segades. Nii saab ühtlasema konsistensiga supi. Kuumutatud supile lisada seened, supp maitsestada. Serveerida supitaldrikul või puljongitassis, peale panna seenetükke ja riputada maitserohelist. Supile võib panna ka röstitud saiakuubikuid.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRöstitud saiakuubikud.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga