Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

SUPP VAHEMERE MOODI

Eelroad

SUPP VAHEMERE MOODI

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Suvine köögiviljasupp vahemere moodi. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
1 sibul
1-2 porgandit
2 sl õli
1 l vett
1 aedviljapuljongikuubik
1 porru
100 g suhkruhernekaunu või 1 1/2 dl herneid
100-150 g rohelisi ube (aedoakaunu)
1 väike kabatshokk (150 g)
3/4 dl väikesi makarone
1/2-1 purk purustatud tomateid
1 tl soola
1 ml valget pipart
2-3 ml tüümiani (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
LISAKS:
pesto-kastet
ValmistusviisKoori sibul ja kaabi porgand. Haki sibul ja lõika porgand viiludeks. Lase need potis kuuma rasva sees keema. Lisa vesi ning aedviljapuljongikuubik. Lõika pestud ja poolitatud porru tükkideks, samuti hernekaunad, oad ja kabatshokk ning lisa kõik ained supile retseptis antud järjekorras. Maitsesta supp soola, valge pipra ja tüümianiga. Lase supil kaanega kaetult tasakesi keeda tubli pool tundi. Maitse ja lisa vajaduse korral soola. Paku lisandina pesto-kastet, mida iga sööja ise segab oma taldrikul supisse.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidPesto-kaste. Valge leib.

Märksõnad

vahemeresuppmoodi

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes