Salat sparglist, aedoakaunadest, shampinjonidest ja salatist õlikastmega.
Valmistamisaeg u 15 minutit.
ValmistusviisKeeda ube soolaga maitsestatud väheses vees 5-7 minutit ja nõruta. Lõika oad ja spargel kolme sentimeetri pikkusteks tükkideks, kurk lõikudeks ning seened viiludeks. Loputa salatilehed, raputa kuivaks ja pane madalale vaagnale. Sega oad, spargel, kurk ja shampinjonid ning aseta kuhjana salatilehtedele. Lõika keedetud munad sektoriteks ja kaunista salat nendega. Kastme ainete segamiseks loksuta neid kaanega purgis. Kui kasutad värsket basiilikut, lõika see kääridega peeneks. Nõruta kaste salatile ja lase salatil veidi aega jahedas seista. Serveeri spargli-oasalatit koos leivaga eelroana.ServeerimisviisEnne serveerimist lase jahedas seista.LisandidLeib.
KOMMENTAARID