Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Hõrk krevetisupp

Eelroad

Hõrk krevetisupp

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Kreemjas krevetisupp. Sobib pakkuda eelroana batooni või kuklitega.

40-60 min

Valmistamisaeg u 55 minutit.

Retsept
portsjonile
500-600 g koorimata krevette
2 sl õli või margariini
1 väike sibul
50 g juursellerit
6 dl vett
1 kalapuljongikuubik
1 sl tomatipüreed
2 sl nisujahu
3 dl piima
1 dl kohvikoort
veidike Cayenne´i pipart
2-3 sl hakitud tilli
Valmistusviis
Koori krevetid. Koori ning haki sibul ja seller. Kuumuta potis rasvaine. Lisa krevetikoored, hakitud sibul ja seller ning sega neid natuke aega. Pane juurde vesi, kalapuljongikuubik ja tomatipüree. Keeda tasakesi kaane all umbes 30 minutit. Kurna leem ja pane tagasi potti. Sega nisujahu, piim ja koor ning lisa segu leemele. Kuumuta suppi hästi segades keemiseni ja hauta 10 minutit. Lisa krevetid, ettevaatlikult natuke Cayenne´i pipart ja hakitud till. Tilli võib supist ka ära jätta ja panna tillioksad igale taldrikule supiportsjoni peale. Paku suppi eelroana batooni või kuklitega.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Batoon, kuklid.

Märksõnad

hõrkkrevetisupp

KOMMENTAARID

Helen 25.märts 2011 14:31
Minu absoluutselt enim tehtud roog siit Toidutarest. Väga maitsev!
vmustankin 24.jaan 2010 13:37
Olen teinud ja on hea.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool