Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kartuli-suitsukalasupp

Eelroad

Kartuli-suitsukalasupp

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Kerge suitsukalasupp. Valmistamisaeg u 35 minutit.

20-40 min

35

Retsept
portsjonile
8 dl vett
1 kalapuljongikuubik
4 suuremat kartulit
1 suur sibul
1 sl toiduõli
2 dl piima
200 g puhastatud kuumsuitsukala
sidrunipipart
soola
hakitud värsket tilli
ValmistusviisKalapuljong kuumutada keema, lisada väheses rasvaines kuumutatud hakitud sibul ja kuubikuteks tükeldatud kartulid. Keeta pehmeks ja püreestada sauseguriga. Lisada sidrunipiar, kalatükikesed ja piim ning kuumutada keemiseni. Maitsestada vajadusel soolaga ja lasta 10 minutit kaane all valmida. Serveerimisel riputada peale hakitud tilli.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRöstitud rukkileib või teraleib.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga