Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kartuli-suitsukalasupp

Eelroad

Kartuli-suitsukalasupp

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Kerge suitsukalasupp. Valmistamisaeg u 35 minutit.

20-40 min

35

Retsept
portsjonile
8 dl vett
1 kalapuljongikuubik
4 suuremat kartulit
1 suur sibul
1 sl toiduõli
2 dl piima
200 g puhastatud kuumsuitsukala
sidrunipipart
soola
hakitud värsket tilli
Valmistusviis
Kalapuljong kuumutada keema, lisada väheses rasvaines kuumutatud hakitud sibul ja kuubikuteks tükeldatud kartulid. Keeta pehmeks ja püreestada sauseguriga. Lisada sidrunipiar, kalatükikesed ja piim ning kuumutada keemiseni. Maitsestada vajadusel soolaga ja lasta 10 minutit kaane all valmida. Serveerimisel riputada peale hakitud tilli.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Röstitud rukkileib või teraleib.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool