Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

MEHHIKO SALAT

Vürtsikas majoneesi-hapukoorekastmes hakkliha-tomati-juustusalat tortillakrõpsude või taco-põhjadega. Valmistamiseg u 20 minutit.

20-40 min

20

Retsept
portsjonile
400 g hakkliha
1/2 tl soola
1/2 tl tshillipipart
3-4 tilka tabascot
1 väike pea jääsalatit
6-7 tomatit
2-3 dl riivitud juustu
1 kotike tortillakrõpse (nacho) või taco-põhju
KASTE:
1 1/2 dl majoneesi
1 dl kooresegust hapupiima (hapukoore-keefiri segu, soomlaste kermaviili)
tacokastet või tshilliketshupit
Valmistusviis
Pruunista hakkliha teflonpannil omas rasvas, maitsesta soola, tshillipipra ja tabasco'ga ning lase jahtuda. Tükelda salat ja lõika tomatid sektoriteks. Sega majonees ja kooresegune hapupiim. Maitsesta taco-kastme või tshilliketshupiga. Pane serveerimisnõusse kihiti salat, tomatid ja hakkliha. Nõruta kaste peale ja sega kergelt. Raputa peale riivjuust ja murenda lõpuks salatisse tortillakrõpsud või taco-põhjad.
Serveerimisviis
Enne serveerimist lase salatil veidi aega maitsestuda.
Lisandid
Külm õlu.

Märksõnad

mehhikosalat

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool