Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kerge roheline püreesupp

Eelroad

Kerge roheline püreesupp

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Kerge püreesupp spargelkapsast, lillkapsast, apteegitillist ja hernestest. Valmistamisaeg u 20 minutit.

20-40 min

20

Retsept
portsjonile
250 g spargelkapsast
250 g lillkapsast
100 g apteegitilli
suure porru roheline osa
2 dl herneid
8 dl vett
2 aedviljapuljongikuubikut
1/2 tl sidrunipipart
1 ml tüümiani (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
KAUNISTUSEKS:
hakitud peterselli
kressi seemnepesi
ValmistusviisTükelda spargelkapsas, lillkapsas, apteegitill ja hästi pestud porru. Pane kõik aedviljad keema vette, milles on lahustatud 2 aedviljapuljongikuubikut. Keeda, kuni kõvemad aedviljad on pehmed. Võta mõned spargel- või lillkapsatükid välja ja püreesta supp koos leemega püreepressi, köögikombaini või mikseriga. Lisa supile sidrunipipar, tüümian, hakitud petersell ja kapsatükikesed. Kui on, puista peale kressi peenestatud seemnepesi.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRöstitud sai.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga