Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

VÄRVIKAS KALASUPP

Eelroad

VÄRVIKAS KALASUPP

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Kalasupp porgandi, tomati, kartuli ja krevettidega. Valmistamisaeg u 30 minutit.

20-40 min

30

Retsept
portsjonile
1 sibul
1 küüslauguküüs
tükk juursellerit
1 porgand
1 väike pastinaak
2 sl õli
1 l vett
1 kala- või aedviljapuljongikuubik
3/4 tl soola
2 tl tomatipüreed
2 tomatit
3-4 kartulit
200-300 g forelli, punanahvena või lesta fileed
1 dl kooritud krevette
1-2 tl sidrunimahla
tilli või murulauku
veidike harakputke või salveid
ValmistusviisKoori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Koori juurvili ja lõika õhukesteks tükkideks. Kuumuta potis õli ning lase selles keema aedviljad, samal ajal puukahvliga segades. Lisa vesi, kalapuljongikuubik, sool ja tomatipüree. Haki tomatid peeneks ning kooritud kartulid väikesteks kuubikuteks. Lisa need supile koos tükeldatud kalaga. Keeda kuni aedvili on pehme. Maitsesta supp sidrunimahla ja ürtidega, lisa vajaduse korral ka ürdisoola. Krevetid lisa vahetult enne serveerimist.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

Märksõnad

kalasuppvärvikas

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga