Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

KÜLM KALAROOG

Kalasült kala supikomplektidest. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
2-3 kala supikomplekti (lõhet, forelli või koha)
maitse järgi soola
vett
sidrunipipart
Cayenne'i pipart
loorberilehte
paar keedumuna
ValmistusviisPane kala tihedalt keedunõusse ja kalla peale niipalju vett, et see vaevalt katab kalu. Kui vett on liiga palju, siis jääb tarretis vedel, zhelatiini lisamine aga võtab õige maitse ära. Lisa maitseained ja keeda tasasel tulel, kuni liha luudelt lahti tuleb. Puhasta kalad luudest ja kurna keeduleem läbi marli. Külma kalasüldina söömiseks pane paraja suurusega plastikust säilituskarpide põhja munaviilusid. Jaga kalatükid karpidesse ja kalla tasakesi peale kurnatud ja jahtunud leem.ServeerimisviisServeeri jahutatult.LisandidKeedetud kartulid, must leib võiga.

Märksõnad

külmkalaroog

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes