Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Räimerullid majoneesiga

Eelroad

Räimerullid majoneesiga

Maire Miljand Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Rukkijahuga paneeritud ja praetud räimerullid majoneesikastmes. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
0,5 kg räimi
rukkijahu
sidrunipipart
soola
praadimisõli
KASTE:
150 g majoneesi
musta pipart
värsket või kuivatatud tilli
ValmistusviisPuhasta räimed ja fileeri, raputa üle sidrunipipraga ja lase tund aega maitsestuda. Raputa vähese soolaga üle ning keera sabapoolest alustades rulli. Paneeri rukkijahus ning prae õlis pruuniks. Lase rullidel jahtuda, lao kastmega kihiti kaussi ning jäta nad mõneks ajaks jahedasse maitsestuma.ServeerimisviisEnne serveerimist lase rullidel jahedas maitsestuda.LisandidKeedetud kartulid.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga