Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Parapähklipüreesupp

Eelroad

Parapähklipüreesupp

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Parapähkli-piimapüreesupp on maitsestatud musta pipra, muskaadi ja kardemoniga. Supi peal harakputke, aniisi ning ürdilikööriga maitsestatud vahukoor.
Retsept
portsjonile
200 g parapähkleid
500 ml piima
500 ml köögiviljapuljongit
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
värskelt riivitud muskaatpähklit
kardemoni
30 g harakputke
150 ml vahukoort
näpuotsatäis aniisi
2 cl ürdilikööri
KAUNISTAMISEKS:
mõned harakputkeoksad
Valmistusviis
Puhasta pähklid kestadest ja püreesta koos piimaga.
Kuumuta potis pähklipiim ja puljong ning maitsesta soola, värskelt jahvatatud musta pipra, muskaadi ja kardemoniga.
Pese ja kuivata harakputk ning haki peeneks.
Vahusta vahukoor, sega juurde harakputk, aniis ja liköör.
Tõsta supp taldrikutesse ning kaunista maitsestatud vahukoore ja harakputkeoksakestega.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga